Akcija!

Stenska nalepka - Piši briši tabla - za ustvarjalne urice v vašem domu.

Velika PIŠI BRIŠI nalepka v izgledu table je primerna za vso družino, predvsem pa za popestritev vašega bivalnega prostora. Ta stenska nalepka v izgledu table je enostavna za namestitev, hkrati pa je narejena tako, da je primerna za pisanje s trdo kredo. Stenska nalepka je trpežna, odporna na trganje, praske in vlago. Po uporabi jo enostavno očistite z gobico ali krpo. Nalepka pa se lahko tudi razreže na poljubno velike kose, ki jih lahko namestite v različnih delih po stanovanju ali hiši. Možnosti uporab je ogromno, zato se le prepustite vaši domišljiji in ustvarjajte skupaj z vašimi najdražjimi.

Nalepka PIŠI BRIŠI bo v trenutku spremenila vaš dom. Otroci bodo uživali v risanju po njej kot na tablo v šoli ali v vrtcu, odrasli pa jo lahko uporabite idealen pripomoček za pisanje pomembnejših aktivnosti, saj nikoli več ne boste pozabili pomembnih stvari ali dogodkov. Nalepko si lahko nalepite tudi v kuhinjo, kamor lahko zapisujete tedenski jedilnik, seznam stvari, ki jih je potrebno nakupiti ali preprosto zabeležite kakšen pomemben datum ali opravek, ki ga preprosto ne smete pozabiti.

Namig: naredite več mini tablic, kjer lahko svojim družinskim članom na vsakem koraku pustite pomembno obvestilo ali kakšno drugo ljubko sporočilce.

Enostavna namestitev:
Namestitev nalepk na steno je otročje lahka:
1. Posamezno manjšo nalepko enostavno odlepite iz vnaprej zarezanih robov na poli.
2. Nalepko namestite na želeno mesto na steni.

Velikost: 45 x 210 cm
Možnost namestitve: Nalepka se lahko nalepi na vse čiste, suhe, gladke površine, kot so; steklo, plastika, les, stena, ploščice.

Razpoložljivost: Na zalogi

Splošna cena: 49,97 €

Akcijska cena 23,97 €

Brezplačna dostava nad 50 eur

Spletni nakup v trgovini Trender je popolnoma preprost. Izberete izdelke iz naše trgovine, plačilo izvedete po predračunu ali po povzetju. Za vsa naročila nad 50 eur smo vam omogočili brezplačno dostavo.

14 dnevna garancija na vse izdelke. Velja za neuporabljene in nepoškodovane izdelke.

Več o izdelku
Podrobnosti
*
Mnenja
Napišite vaše lastno mnenje
Podajate mnenje: Stenska nalepka - Piši briši tabla - za ustvarjalne urice v vašem domu.
Oznake izdelka
Oznake izdelka

Uporabite presledke, da ločite oznake. Za fraze uporabite enojne citate (').