Akcija!

Stenska nalepka - Piši briši tabla - za ustvarjalne urice v vašem domu.

Velika PIŠI BRIŠI nalepka v izgledu table je primerna za vso družino, predvsem pa za popestritev vašega bivalnega prostora. Ta stenska nalepka v izgledu table je enostavna za namestitev, hkrati pa je narejena tako, da je primerna za pisanje s trdo kredo. Stenska nalepka je trpežna, odporna na trganje, praske in vlago. Po uporabi jo enostavno očistite z gobico ali krpo. Nalepka pa se lahko tudi razreže na poljubno velike kose, ki jih lahko namestite v različnih delih po stanovanju ali hiši. Možnosti uporab je ogromno, zato se le prepustite vaši domišljiji in ustvarjajte skupaj z vašimi najdražjimi.

Nalepka PIŠI BRIŠI bo v trenutku spremenila vaš dom. Otroci bodo uživali v risanju po njej kot na tablo v šoli ali v vrtcu, odrasli pa jo lahko uporabite idealen pripomoček za pisanje pomembnejših aktivnosti, saj nikoli več ne boste pozabili pomembnih stvari ali dogodkov. Nalepko si lahko nalepite tudi v kuhinjo, kamor lahko zapisujete tedenski jedilnik, seznam stvari, ki jih je potrebno nakupiti ali preprosto zabeležite kakšen pomemben datum ali opravek, ki ga preprosto ne smete pozabiti.

Namig: naredite več mini tablic, kjer lahko svojim družinskim članom na vsakem koraku pustite pomembno obvestilo ali kakšno drugo ljubko sporočilce.

Enostavna namestitev:
Namestitev nalepk na steno je otročje lahka:
1. Posamezno manjšo nalepko enostavno odlepite iz vnaprej zarezanih robov na poli.
2. Nalepko namestite na želeno mesto na steni.

Velikost: 45 x 210 cm
Možnost namestitve: Nalepka se lahko nalepi na vse čiste, suhe, gladke površine, kot so; steklo, plastika, les, stena, ploščice.

Razpoložljivost: Na zalogi

Splošna cena: 49,97 €

Akcijska cena 23,97 €

Brezplačna dostava nad 50 eur

Spletni nakup v trgovini Trender je popolnoma preprost. Izberete izdelke iz naše trgovine, plačilo izvedete po predračunu ali po povzetju.
Za vsa naročila nad 50 eur smo vam omogočili brezplačno dostavo.

Z darilcem se vam ob vsakem nakupu zahvalimo.

14 dnevna garancija na vse izdelke. Velja za neuporabljene in nepoškodovane izdelke.

Več o izdelku
Podrobnosti
*
Mnenja
Napišite vaše lastno mnenje
Podajate mnenje: Stenska nalepka - Piši briši tabla - za ustvarjalne urice v vašem domu.
Oznake izdelka
Oznake izdelka

Uporabite presledke, da ločite oznake. Za fraze uporabite enojne citate (').