Vračila izdelkov, povračilo kupnine

Vračila & Vrnitev kupnine

Vračila


Naši pogoji trajajo 14 dni. Prosimo vas, ne pošiljajte izdelkov, ki ste jih kupili v spletni trgovini Trender, proizvajalcu izdelka, temveč jih vselej vrnite na naš naslov.

Vrnitev kupnine


Ko je izdelek, ki ga želite vrniti, pri nas in je uspešno prestal pregled, vam bomo poslali email, s katerim vas bomo obvestili, da smo prejeli vaš vrnjen izdelek.

V kolikor bomo potrebovali še kakšne podatke za povračilo kupnine (v primerih nakupa po povzetju) vas bomo kontaktirali na elektronski naslov, ki ste ga posredovali ob nakupu izdelka in je razviden iz računa, ali sistemskega naročila.


Zakasnitev pri prejemu povračila ali povračila ni
Če še niste prejeli vračila kupnine, najprej ponovno preverite stanje na vašem bančnem računu.

Nato kontaktirajte ponudnika vaše bančne kartice, morda je potrebno nekoliko časa, preden je vaše vračilo vidno na vašem računu.

Nato kontaktirajte vašo banko. Pogosto lahko pride do tega, da banka potrebuje nekoliko časa za procesiranje zneska na vaš račun.

Če ste preverili vse našteto in še vedno niste prejeli vračila kupnine, nas prosimo kontaktirajte na prodaja@trender.si.

Pošiljanje
Da bi vrnili želen izdelek, ga pošljite na naslov: OUTFIT, spletna trgovina in storitve, d.o.o., Migojnice 52, 3302 Griže. Stroške pošiljanja boste v tem primeru v celoti nosili vi.