Akcija!

Otroška stajica ograjica 180 x 150 cm - kovinsko ogrodje

Ojačano ogrodje primerno tudi za otroško igro - Varnost dojenčka je prioriteta. Naša ograjica je višine 68 cm, ki otroku otežuje, da bi jo enostavno preplezal. Hkrati ima ograja strukturo iz nerjavečega jekla, ki je dojenček ne more potisniti.

Razpoložljivost: Na zalogi

Splošna cena: 199,00 €

Akcijska cena 167,99 €

* Zahtevana polja

Brezplačna dostava nad 50 eur

Spletni nakup v trgovini Trender je popolnoma preprost. Izberete izdelke iz naše trgovine, plačilo izvedete po predračunu ali po povzetju. Za vsa naročila nad 50 eur smo vam omogočili brezplačno dostavo.

14 dnevna garancija na vse izdelke. Velja za neuporabljene in nepoškodovane izdelke.

Več o izdelku
Podrobnosti
Ojačano ogrodje primerno tudi za otroško igro - Varnost dojenčka je prioriteta. Naša ograjica je višine 68 cm, ki otroku otežuje, da bi jo enostavno preplezal. Hkrati ima ograja strukturo iz nerjavečega jekla, ki je dojenček ne more potisniti. Stajica je izdelana iz prosojnega materiala, dojenček se lahko igra v zaprtih prostorih, stran od zunanjih negotovih dejavnikov, vi pa lahko kadar koli spremljate njegovo igro iz različnih zornih kotov. Velika in prostorn - ograjica je velikosti 180 × 150 × 68 cm. Prostor je zelo velik in omogoča dovolj prostora, da se lahko greste tudi igrat z dojenčkom. Visokokakovostni materiali - ograjice so izdelane iz kakovostnega blaga in so enostavne za vzdrževanje. Enostavna namestitev - Ograjo je mogoče preprosto sestaviti, razstaviti in naknadno namestiti brez orodja. Pred uporabo se prepričajte, da je stajica varno sestavljena; priložena so navodila za montažo.
Mnenja
Napišite vaše lastno mnenje
Podajate mnenje: Otroška stajica ograjica 180 x 150 cm - kovinsko ogrodje
Oznake izdelka
Oznake izdelka

Uporabite presledke, da ločite oznake. Za fraze uporabite enojne citate (').