Akcija!

Otroška stajica ograjica 180 x 150 cm - kovinsko ogrodje-Siva

Prenosljiva stajica za otroka je primerna za notranjo in zunajo rabo. Je izredno stabilna in dovolj velika za gibanje vašega malčka v njej.


Ojačano ogrodje je primerno tudi za otroško igro - Varnost dojenčka je prioriteta. Naša ograjica je višine 68 cm, ki otroku otežuje, da bi jo enostavno preplezal. Hkrati ima ograja strukturo iz nerjavečega jekla, ki je dojenček ne more potisniti. Stajica je zelo prostorna in dovolj velika za preživljanje aktivnosti skupaj z otrokom znotraj nje.


Zagotovo vam bo všeč tudi namestitev na tla s praktičnimi priseski, ki onemogočajo drsenje po prostoru.


Stajico dobite tudi skupaj s priročno torbo, da jo lahko s seboj vzamete tudi na pot.

Razpoložljivost: Na zalogi

Splošna cena: 199,00 €

Akcijska cena 167,99 €

Brezplačna dostava nad 50 eur

Spletni nakup v trgovini Trender je popolnoma preprost. Izberete izdelke iz naše trgovine, plačilo izvedete po predračunu ali po povzetju. Za vsa naročila nad 50 eur smo vam omogočili brezplačno dostavo.

14 dnevna garancija na vse izdelke. Velja za neuporabljene in nepoškodovane izdelke.

Več o izdelku
Podrobnosti

Ojačano ogrodje je primerno tudi za otroško igro - varnost dojenčka je prioriteta.

Naša ograjica je višine 68 cm, ki otroku otežuje, da bi jo enostavno preplezal. Hkrati ima ograja strukturo iz nerjavečega jekla, ki je dojenček ne more potisniti ali zlomiti, saj je izredno stabilna. Stajica je izdelana iz prosojnega materiala, dojenček se lahko igra v zaprtih prostorih, stran od zunanjih negotovih dejavnikov, vi pa lahko kadar koli spremljate njegovo igro iz različnih zornih kotov. Velika in prostorna - ograjica je velikosti 180 × 150 × 68 cm.

Prostor je zelo velik in omogoča dovolj prostora, da se lahko greste tudi igrat z dojenčkom. Visokokakovostni materiali - ograjice so izdelane iz kakovostnega blaga in so enostavne za vzdrževanje.

Enostavna namestitev - Ograjo je mogoče preprosto sestaviti, razstaviti in naknadno namestiti brez orodja.

Pred uporabo se prepričajte, da je stajica varno sestavljena; priložena so navodila za montažo.

Ograjica ima dvojna vrata, ki se zapirajo na zadrgo, da lahko malčku občasno omogočite tudi izhod iz ograjice. Zadrga se zapira na zunanji strani stajice, zato otrok sam ne more odpreti vrat.

Stajica je zelo prostorna in dovolj velika za preživljanje aktivnosti skupaj z otrokom znotraj nje. *Žogice kroglice niso v paketu z ograjico. *Tla stajice so iz blaga, morda vam bo ustrezal nakup dodatne blazine znotraj stajice.

Mnenja
Napišite vaše lastno mnenje
Podajate mnenje: Otroška stajica ograjica 180 x 150 cm - kovinsko ogrodje-Siva
Oznake izdelka
Oznake izdelka

Uporabite presledke, da ločite oznake. Za fraze uporabite enojne citate (').