Akcija!

Personaliziran video posnetek

Najlepše trenutke lahko odslej ujamete v personaliziranem video posnetku in tako presenetite svoje najdražje. Naj gre za materinski dan, rojstni dan, obletnico, za darilo najboljšemu prijatelju, darilo hčerki ali sinu ob pomembnem življenjskem trenutku, kot je matura, diploma,... Video posnetek dobite v ločljivosti HD, 1080p, primerno tudi za ogled na TV sprejemniku.

POMEMBNO: Video dostavimo elektronsko. Pri izbiri dotičnega izdelka/storitve je potrebno izbrati plačilo po IBAN storitvi. Plačila po povzetju ni mogoče izvesti.


Razpoložljivost: NI NA VOLJO

Splošna cena: 49,99 €

Akcijska cena 39,99 €

Brezplačna dostava nad 50 eur

Spletni nakup v trgovini Trender je popolnoma preprost. Izberete izdelke iz naše trgovine, plačilo izvedete po predračunu ali po povzetju. Za vsa naročila nad 50 eur smo vam omogočili brezplačno dostavo.

14 dnevna garancija na vse izdelke. Velja za neuporabljene in nepoškodovane izdelke.

Več o izdelku
Podrobnosti
Izberete lahko do 14 slik, ki jih bomo vdelali v video. Dodate lahko svoj uvodni in končni tekst. V primeru, da želite napis tudi na vsaki fotografiji, je potrebno dodatno doplačilo (20 eur za 14 slik). Za vas bomo ustvarili čudovito video vsebino z vašimi osebnimi fotografijami in opisi, kot je prikazano v demo posnetku. V posnetku boste prav tako dobili glasbeno podlago, kot v videu. Naročite personaliziran video, kot v tem demo posnetku ekskluzivno na www.trender.si.
Mnenja
Napišite vaše lastno mnenje
Podajate mnenje: Personaliziran video posnetek
Oznake izdelka
Oznake izdelka

Uporabite presledke, da ločite oznake. Za fraze uporabite enojne citate (').