Akcija!

Plavajoč ročaj za GoPro kamero

Privoščite si kompakten pripomoček za GoPro kamero, plavajoč ročaj, ki vam bo olajšal snemanje in fotografiranje. Naj gre za slikanje selfie-jev, POV-ov ali video posnetkov, s tem stojalom boste dosegli večjo stabilnost in nadzor nad vašo GoPro kamero. Usmerjanje kamere je lahko še enostavnejše in vaši posnetki bodo zagotovo samozavestnejši. Popoln pripomoček za surfanje, kajakanje, wake-anje in druge adrenalinske športe. Ročaj je ploven na vodi, zaradi česar vas ne bo več strah, da vam bo vaša najljubša GoPro kamera spolzela iz rok naravnost pod vodo in ne boste več mogli do nje.
Če odvijete spodnje vodoodporno zapiralo, lahko vodo nalijete vanj in tako ročaj postane zelo uporaben pripomoček za snemanje pod vodo. V času, ko vode v ročaju ne boste imeli, pa je lahko ročaj tudi priročen hranilec denarja, ali pa v njem hranite manjše stvari kot so ključi, manjši izvijači in podobno.


Teža: 150 g
Dolžina: 180 mm
Največja možna dolžina: 180 mm
Primernost: Nastavek je primeren za vse tipe GoPro kamer (GoPro HD Black & Silver ali Hero4s, Hero4, Hero3+, Hero3, Hero2, Hero1)

Razpoložljivost: Na zalogi

Splošna cena: 16,77 €

Akcijska cena 13,29 €

Brezplačna dostava nad 50 eur

Spletni nakup v trgovini Trender je popolnoma preprost. Izberete izdelke iz naše trgovine, plačilo izvedete po predračunu ali po povzetju. Za vsa naročila nad 50 eur smo vam omogočili brezplačno dostavo.

14 dnevna garancija na vse izdelke. Velja za neuporabljene in nepoškodovane izdelke.

Več o izdelku
Podrobnosti
Teža: 150g Dolžina: 180mm Največja možna dolžina: 180mm Primernost: Nastavek je primeren za vse tipe GoPro kamer (GoPro HD Black & Silver ali Hero4s, Hero4, Hero3+, Hero3, Hero2, Hero1)
Mnenja
Napišite vaše lastno mnenje
Podajate mnenje: Plavajoč ročaj za GoPro kamero
Oznake izdelka
Oznake izdelka

Uporabite presledke, da ločite oznake. Za fraze uporabite enojne citate (').