Beehive Flow | Čebelnjak iz katerega si sproti natočite med

Če ste ljubitelji domačih dobrot, predvsem pa vas mika čebelarstvo, se sedaj lahko pridružite najboljšim čebelarjem s tem inovativnim pripomočkom za pridobivanje medu. Beehive Flow je prvi čebelnjak na svetu, ki omogoča, točenje medu direktno iz čebeljnaka. Med si preprosto natočite v kozarec, brez da bi pri tem kakorkoli posegali v notranjost čebelnjaka in tako vznemirjali čebele. Primeren je za vse ljubitelje čebelarstva, tako za začetnike, kot tudi za izkušene čebelarje. Beehive je edina inovativna rešitev v čebelarstvu v zadnjih 100 letih. Med ekologi in čebelarji po svetu je že dosegel izredno popularnost. Svež med brez večjih naporov? To jniso je mogoče z Beehive!

Razpoložljivost: Na zalogi

987,77 €

Brezplačna dostava nad 50 eur

Spletni nakup v trgovini Trender je popolnoma preprost. Izberete izdelke iz naše trgovine, plačilo izvedete po predračunu ali po povzetju. Za vsa naročila nad 50 eur smo vam omogočili brezplačno dostavo.

14 dnevna garancija na vse izdelke. Velja za neuporabljene in nepoškodovane izdelke.

Več o izdelku
Podrobnosti

Flow™ Hive Classic paket vsebuje Flow™ Super, škatlo za satovje, popolno zbirko Flow™ okvirjev in vse ostalo, kar potrebujete, da boste lahko začeli s čebelarstvom - razen čebel. Ogrodje čebelnjaka je narejeno iz lesa rdeče cedre, s prav tako integrinanim orodjem za upravljanje s škodljivci, okni za spremljanje čebel in posebeno mrežno streho, prekrito z lesom. Patentirana tehnologija okvirja Flow™ je najpomembnejši napredek v čebelarstvu od leta 1852. Narejeni so iz BPA in BPS ne-vsebujoče plastike. Flow™ tehnologija je osvojila svet v trenutku. Več kot le čebelnjak, Flow™ Hive Classic je stvar lepote. Ameriški les rdeče cedre je zelo trajen in naravno vremensko odporen. Flow™ Hive Classic kit popolni komplet za čebelarstvo To so komponente ki jih boste prejeli v paketu Flow™ Hive Classic kit čebelnjaka: Flow Super Brood box 6 Flow™ Okvirjev 1 Flow™ Ključ Baza Mrežna streha Notranji pokrov Lovilec matice Screen bottom board Natisnjena navodila za uporabo Izdelek boste prejeli v dveh paketih. *Hives je proizveden iz trajnostnega vira lesa rdeče cedre in bo poslan ločeno od Flow ogrodja, ki je narejen iz plastike. Čebelarstvo je delo ljubezni. Kot velja za ravnanje z vsemi živalmi, da za to potrebujete znanje, spretnost in predanost, tudi v čebelarstvu obstaja možnost določenih tveganj. Prej ali slej se zgodi, da vsakega čebelarja piči čebela. Nekateri ljudje imajo redke alergije na čebelje pike, zato vas na tem mestu naprošamo, da ravnajte previdno in se zavedajte potencalnega tveganja, ko se odločate, ali je čebelarstvo primerno za vas.
Mnenja
Napišite vaše lastno mnenje
Podajate mnenje: Beehive Flow | Čebelnjak iz katerega si sproti natočite med
Oznake izdelka
Oznake izdelka

Uporabite presledke, da ločite oznake. Za fraze uporabite enojne citate (').